Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A minap az utcán sétálva egy régi ismerősömbe botlottam, s miután mindketten zavaradottan elnézést kérünk, miközben magunkat porolgattuk, rögvest beültünk egy kávézóba, megtárgyalni az egymástól távol töltött, kiesett évek eseményeit.

  Madison órákat fecsegett az élményeiről, még a kávéját is újra kellett melegíttetnie a pincérrel, a nagy beszédáradat közepette. Kétszer volt férjnél, kétszer elvált, most van valakije, de igazából nem az ő este, pláne most, hogy a mostohanővére kórházba került, de nem komolya baja, különben is a rákot is kikapták belőle baj nélkül, azóta is úgy iszik, mint annak előtte,…

 Szóval Madison tudott mesélni.  A női nem több ezer éves elnyomásának hatására kialakult egyenjogúsági harcból továbbszármaztatott magabiztos felsőbbrendűségéből áradó, férfiakat porig alázó beköpéseivel spékelt mondandójával, kész öröm volt hallgatni ezt a nőt.

 Mivel lassan ránk sötétedett, helyén valónak látta megkérdezni, vajon én hogyan is lehetek.

 Szerényen összébbhúztam magam  a széken, és ennyit mondtam:

-Volt egy kutyám… de elszökött.

 

 Mivel minduntalan kényszeresen megosztok az emberekkel minden új gondolatot, sosem gyűlik össze annyi új, hogy csokorra szedhetném őket, a régiekkel meg már ki foglalkozik. A másik probléma, hogy ha van is új dolog, vagy elveszett az a 13X10 centis lapocska amire felírtam, vagy csak nem bírom elolvasni a saját macskakaparásom és szimplán figyelmen kívül hagyom. Ennek a legvégsőbb verziója, hogy le sem írom mi jutott épp folyton-folyvást kattogó agyamba.

S íme, egy ellenpélda. A mostani dolgot felírtam, de egész véletlenül jutott eszembe újra, mentségére szóljon a mindentudó univerzumnak, hogy magáról a mozzanatról jutott eszembe, ahogy felírom egy papírra.

A lényeg, hogy belegondoltam milyen gazdaságos fradi szurkolónak lenni.

A béközép megállapodik egy eredményben, elmennek tipp-mixelni, majd ha ott tart a meccs, ahogy azt ők elképzelnék, simán berohannak, és garázdaságba kezdve lefújatják a meccset a bíróval.

Ezek után már csak a pénzt kell felvenni, az addig való eljutáshoz az adott város biztosít nekik egy rendőrkordont.

annyi a dolog problematikája, hogy az ellenfélen is függ a dolog, mármint a meccs állása. de az alapötlet jóJ

peáce!

  

KépTeréz Anya by én

 

 

 

KépÉn by Geriszon

 

A következő az lenne, hogy Geriszon by Teréz anya:)

De nem... hát Teréz arca nem annyira kivehető, de úgy gondoltam, hogy adóznom kell neki is ezen a blogon, hisz Gandhiról is megemlékeztünk a múltkor.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nincsen

(zinyamosz, 2009.11.09 12:06)

jajj, tökre tetszett a kávézós! :) Viszont olyan pasi nincsen a világon se, aki estig végighallgatna egy nőt közbeszólás nélkül.. :P