Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sziasztok!

Rég beszéltünk. Bár mostanában nem voltam valami jó passzban, majd a későbbiekben közölt költeményeimben meglátjátok, mert meglátszik. Szépek lettek, majd nézzetek fel!! De komolyan. Amennyire szarul voltam, olyan jó dolgokat hánytam papírra. Bár, ez így szokott lenni. Olyasmik lettek, mint az "elveszett gyermek"-es , amire Zinya is rábiccentett, hogy "ez igen", meg volt az a kedves kommentelő, aki el is sírta magát- neki egy pusz innen, nagyon drága!!- , szal ilyen lélekrehatós vers meg írás lesz sok majd. Tudom, hogy jön a suli és nincs időtök rám, de ha legalább lefekvés előtt felkattintotok a blogra, akkor képzeljetek oda engem, amint vállon veregetlek, vagy megpuszillak titeket- ez nemtől függ-, tényleg hálás vagyok érte!

Na, akkor térjünk rá a mai bejegyzésemre, először azzal, hogyanis tengődök mostanság. Néhány aranyköpés:

Anya: - Gabó, nem találkoztál a szárazsamponommal?

Én:- Én a normálissal is ritkán találkozok, anya!:)

 A másik:

-Egy frissen facsart narancsot kérek!

-Úgy elképzelem, ahogy elébasznak egy szárazra facsart narancshéjat:D

 

Hát ilyenek. Közben eszembe jutott az " Ez ki, mó?- Eszkimó" - szójáték is és megint elábrándoztam. A Donnie Darkótól egyébként is más hangulatba kerül az ember, csak ez nálam eltart....

Na de ettől függetlenül:

Az ábrándozásom abból állt, hogy egy csajjal fekszek és ahogy átölel, a hátamra írja betűnként az ujjbegyével, hogy "SZERETLEK", mire én meg a kéznél lévő combjára firkálom, hogy: "ÉN IS, NAGYON!"

Aztán elgondolkodtam: Igényli -e ezt ma valaki?Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy; itt már rég nincs szerelem!

( A filmen persze megnézik, talán még könnyeznek is, de ahogy elmúlik a hatás, úgy röppen el az érzés, ami talán a legfontosabb a világon és jön az " ezzel vagyok, azzal vagyok" , csak legyen már valaki... szomorú...)

Hm..

Ne hidd el, hogy szeretlek... mert imádlak!!!

2 fadarabot fogva

Egyikre görcsöt 

Másikra lyukat faragva

Egyiket erre

Másikat arra

Hogy lesznek ezek együtt?

A fene se tudja!

Aztán megint "kivonom magam a világból" fílingem lett, azon elindulva, hogy muszály gyűlölni. Ha nem teszed, elnézel bizonyos dolgok mellett, melyek feldühítenek (pl.: BKV-végkielégítések), és akkor naivvá válsz. Vagy legalábbis úgy teszel, mintha nem tudnál róla, vagy ilyenek. Ez nem a te hibád. Nem lehet mindent , s mindenkit szeretni.  Ha nem vagy naiv, (átlátsz pár dolgot a világból, mely dolgok egy része igen dühítő) akkor tehát valakit utálsz, haragszol valamiért. Az ő hibája!! De te érzed... az érzés maga benned születik meg...

És akkor lett megint az, hogy nézz fel az égre, oszt szard le az egészet. Élj úgy, ahogy neked tetszik! Vond ki magad...

De délutánra megint a Világot helyeztem magam fölé és az lett a vége, hogy: ki kell vonni magad bizonyos dolgokból, hogy aztán őszintén odaadhasd az életed a Világnak, ... egy olyannak, amit elképzelsz , ...vagy amelyik oldala tecc.

Hát ennyi    ! Písz     ! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szükséges

(zinyamó, 2009.08.19 16:48)

Nyilván nem a lényeget ragadom ki, ahogyan sose szoktam, de akkoris :)
Én szoktam játszani betűírósat sokat, és az nagyon jóó! Nemtom, kinek hogy, meg mennyi szükség van, mire, de nekem van, én ebből élek kb.

PSK

(patrik, 2009.08.19 16:32)

:|